Ιατρικός τουρισμός - Katris Cars

Α. ΥΓΕΙΑ

Για τις ιατρικές ανάγκες των κατοίκων και επισκεπτών της το νησί της Μήλου διαθέτει ένα κρατικό Κέντρο Υγείας (μικρό Νοσοκομείο) που βρίσκεται στην περιοχή Πλάκα.

  • ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : + 30 22873 60021
  • ΦΑΞ : +30 2287360021
  • EMAIL : hc.milos@vardakeio.gr

Β. ΙΑΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Μήλος λόγω της ηφαιστειογενούς της προέλευσης του εδάφους της διαθέτει εντυπωσιακή μορφολογία και με αποτέλεσμα την ποικιλία παραλιών (είναι ένα νησί μεγάλες παραλίες, με κρυστάλλινα και καταγάλανα νερά) αλλά και την ύπαρξη ιαματικών πηγών. Στη θεραπεία, στα Λουτρά του Λάκκου του Αδάμαντα στη Μήλο, ενός ασθενούς και επιφανούς Αθηναίου πολίτη κατά την αρχαιότητα, ο οποίος έπασχε από δερματοπάθεια, αναφέρεται ο πατέρας της Ιατρικής επιστήμης Ιπποκράτης στο βιβλίο του «Περί επιδημιών». Υπάρχουν περιοχές της Μήλου που διαθέτουν πηγές με ιαματικά λουτρά.

Στον Αδάμαντα της Μήλου το νερό των Ιαματικών Λουτρών Λάκκου έχει θερμοκρασία: 40°C και τρόπο χρήσης: λουτροθεραπεία Περισσότερες πληροφορίες στο Υπουργείο Τουρισμό - στοιχείο 19

Η εταιρεία KatrisCars με το έμπειρο προσωπικό της και τον στόλο των ενοικιαζομένων αυτοκινήτων της είναι πρόθυμη να σας παράσχει κάθε αναγκαία πληροφορία και να σας βοηθήσει σε κάθε πρόβλημα που θα σας παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στο πανέμορφο νησί της Μήλου.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την παροχή βελτίστων κι εξατομικευμένων υπηρεσιών Περισσότερα ΟΚ